Dalaman porten til Tyrkiet

Flere eksperter peger på Dalaman som en god investering. Mange danskere kender Dalaman som porten til Tyrkiet. Det er ofte her man første gang sætter foden på tyrkisk jord, når valget er faldet på en charterrejse. Dalaman ligger mellem de for danskere mere kendte kystbyer Marmaris og Kemer, og er mest kendt for at huse en international lufthavn.

Dalaman her længe været overset, og mens turister og boligkøbere er valfartet til de nærliggende områder har byen passet sig selv. Dalaman området byder på nogle af de mest spektakulære naturoplevelser der kan opleves, varmekilder og rafting er blot et par af de eventyr der venter de besøgende.

Foruden de prægtige naturoplevelser er Dalaman også hjemsted for middelhavets største marina, samt ikke mindre end 9 golfbaner. Det er med andre ord ikke aktiviteter der fattes i byen for foden af Taurusbjergene.

Mens feriebolig-priserne i flere af de Tyrkiske kystområder er stagneret, har de endnu ikke begyndt himmelflugten i Dalaman. Flere eksperter peger på Dalaman som et oplagt sted for investering i ferielejlighed. De 17.000 indbyggere i Dalaman må givetvis forberede sig på at skulle dele deres by med et stigende antal besøgende.