Bodrum bohemernes by

En bolig i Bodrum er et oplang valg hvis man er til afslappet livsstil og storslået natur. Mange danskere har allerede købt bolig i Bodrum, og de der har købt bolig i Bodrum kan alle bekræfte, at byen oser af charme og karakter.

Bodrum er en stor halvø i det vestlige Tyrkiet, med hovedbyen Bodrum og et bredt udvalg af mindre landsbyer spredt ud over resten af området. Har man besluttet sig at købe bolig i Bodrum, er man tæt på en hav af attraktioner. Udover solskin og flot natur, kan besøgende se et væld af historiske monumenter, med den antikke by Ephesus som noget af det mest betagende.

For det yngre publikum kan det nævnes, at Bodrum er hjemsted for nogle af de bedste natklubber i hele middelhavs-området.

Har du valgt at købe en bolig i Bodrum, har det yderligere den store fordel, at her også findes en international lufthavn – Bodrum Lufthavn. Det gør selvsagt transporttiden fra Danmark meget overkommelig.

Bodrum er mere end bare en afslappet turistattraktion i det vestlige Tyrkiet. Bodrum er historisk set også ekstremt spændende og historien i dette område går helt tilbage det gamle Halicarnassus for ca. 5000 år siden. Mange civilisationer har slået rødder her bl.a. Karianerne. Indtil midten af 1970’erne var Bodrum kun en mindre fiskerby, men nu har området udviklet sig til at blive et af Tyrkiets mest attraktive og interessante områder, som hvert år besøges af mange digtere, sangere, kunstnere og selvfølgelig turister.

En anden spændende fordel ved en bolig i Bodrum er den lette adgang til det græske øhav. Fra Bodrum er der kun en kort sejltur til den kendte ferieø Kos, hvilket naturligvis bare er et ekstra plus ved Bodrum halvøen.

Rundt om, i de små landsbyer på Bodrum halvøen, kan turister også boltre sig på lokale markeder og købe alt hvad hjertet begærer. Ydermere er Bodrum halvøen kendt for sine hyggelige marinaer og en luksus, der mest af alt minder om St. Tropez med dens fantastiske middelhavscharme. Alt i alt er det ikke overraskende at mange falder for det smukke område, og vælger at købe en bolig i Bodrum.