Bolig i Avsallar

Avsallar er godt på vej til af blive et af de mest populære områder i Tyrkiet når det gælder boligkøb. En bolig i Avsallar er markant billigere end i Alanya, hvilket gennem de seneste år har fået mange til at investerer i byen. Avsallar er en rolig og hyggelig med ca. 9.000 indbyggere, hvoraf ca. 10 % er udlændinge. De der har købt bolig i Avsallar kan alle bekræfte, at byen stadig har meget af den oprindelige stemning og atmosfære.

Med en lejlighed i Avsallar, er man tæt på en af de bedste strande på den tyrkiske riviera, mange vil endda mene den bedste i hele middelhavet. Kystvejen kan hverken ses eller høres fra boligerne i Avsallar, da den ligger højt over strandene. Mange danskere har allerede forelsket i byen, og er allerede blevet ejer af en bolig eller lejlighed i Avsallar.

De bedste strande i Tyrkiet

Avsallar er en turistby, og er som tidligere nævnt kendt for nogle af de bedste sandstrande i Tyrkiet. De mange store hoteller har i høj grad øget standarden, så der nu findes masser af butikker og restauranter i området. Der er stadig mange skønne og grønne områder, hvor der er mulighed for at nyde naturen. Der er findes desuden flotte camping-arealer i Avsallar og attraktive fiskeområder. Fra Avsallar er der gode og billige transportmuligheder til Alanya og Antalya, hvor lufthavnen er beliggende. Avsallar er desuden kendt for Alara-floden som løber igennem Avsallar og på flodbredden er en af Tyrkiets bedste bevarede Karavanseray (tidligere overnatningssted for handelsrejsende langs karavaneruten fra øst til vest i Tyrkiet, også kaldet silkevejen), Alarahan fra det 13. århundrede. Flere af boligerne i Avsallar har udsigt til Alara-floden, hvilket mange købere sætter stor pris på.

Tiltrods for Avsallars mange fortræffeligheder er priserne endnu et stykker under det niveau folk med en bolig i Alanya eller Bodrum kender. Såvel prisen på restauranter og boliger i Avsallar er markant billigere end andre kendte områder i Tyrkiet, hvilket blot er endnu plus for den charmerende by.