Tips til rejser rundt Malaga

Byen Malaga ligger i det sydlige Spanien på den verdensberømte Costa del Sol. Det er en meget populær destination, fordi der er meget at se og gøre i denne del af Spanien. Sommermånederne er de travleste måneder for turister, der besøger Malaga. I løbet af denne tid af året vejret er, hvad du ville forvente fra en Middelhavet feriested, i almindelighed, somrene er varme og vintrene er milde, hvilket gør Malaga idealet om sæsonen destinationer.

Hvis du rejser i de travle sommermåneder, er det vigtigt at bestille dit fly, din bolig og din udlejningsbil på forhånd. Tjek de mest populære rejsehjemmesider for de bedst mulige tilbud, men glem ikke at bruge søgemaskiner som Google eller Yahoo for at finde et andet sted lokale virksomheder, der kan være i stand til at give dig en meget god sidste minut deal eller en speciel rabat for tidlig booking.

Hvis du ønsker at leje en bil i Malaga lufthavn, husk at der er kun omkring 10 virksomheder med et skrivebord inde i terminalbygningen i Malaga Pablo Picasso lufthavn. Blandt disse selskaber, vil du finde navne som Avis, Hertz og Europcar, og også lokale virksomheder, der tilbyder en eXtense netværk af leje stationer i Andalusien, Sevilla lufthavn, Granada lufthavn, Almeria lufthavn, Jerez lufthavn og andre populære feriemål i Spanien. Nogle endda levere biler til Gibraltars lufthavn, så hvis du flyver til Rock glem ikke at tænke på deres tjenester.

by Malaga tilbyder en masse interessante steder at besøge, herunder Alcazaba og Castillo de Gibralfaro. Alcazaba er en af ​​de største forter i Andalusien, og er meget velbevaret. Slot i Malaga kaldte Gibralfaro og blev bygget i det fjortende århundrede. Dette slot er åben for besøgende, og hvis du elsker historie, så skal du helt sikkert besøge slottet, der ligger ganske tæt på Alcazaba og resterne af det romerske teater. Gibralfaro har også en fantastisk udsigt over resten af ​​byen Malaga. Et besøg på Gibralfaro er en fantastisk måde at udforske historien om Malaga.

En anden milepæl i Malaga er katedralen, som blev bygget i 1528. Selvom byggeriet fortsatte med mellemrum indtil 1783 opførelsen af ​​katedralen i Malaga aldrig blev afsluttet. Bygningen har kun én tårn, fordi det andet tårn aldrig blev afsluttet på grund af monetære spørgsmål. Katedral Malaga har en række forskellige arkitektoniske stilarter som følge af byggeriet startes og stoppes så ofte i løbet af alle disse år.

For kunstelskere et besøg på CAC (Centro de Arte Contemporáneo) og Picasso-museet er et must. Det historiske centrum af Malaga tilbyder nogle meget interessante og maleriske hjørner, såsom Plaza de la Merced, det hus, hvor Pablo Picasso blev født. Det arkæologiske museum i Malaga, med et stort udvalg af græske og gotisk kunst er også et besøg værd.

Hvis du ønsker at opdage andre smukke steder i Andalusien sikker på at leje en bil i Malaga, fordi det er den bedste måde at komme omkring denne del af Spanien. Du vil finde mange store ressourcer på billige lejebiler i Malaga lufthavn på internettet.