Spaniens skjulte skatte

Spanien er mere end Costa del Sol, og går man på opdagelse i det spanske venter mange store oplevelser. Vi kigger her lidt nærmere på et par af Spaniens skjulte skatte.

Baskerlandet eller Euskadi som det kaldes lokalt, er et af de smukkeste områder i Spanien. Oprindeligt et yndet feriested blandt kongelige, og i nyere tid et yndet sted for køb af bolig.

En bolig i Baskerlandet, er et spændende og lidt utraditionelt valg, men områdets kvalitet kan meget vel gøre en bolig i Euskadi til en særdeles god investering. Byer som Bilbao og San Sebastian er begge oplagte områder for køb af bolig i Baskerlandet, og Euskadis fascinerende historie, gør det til en stor oplevelse.

Aragon eller Aragonien ligger i den nordøstlige del af Spanien ligger regionen. Der er endnu ikke mange danskere der har købt bolig i Aragon, hvilket egentlig er ærgerligt, da specielt den lokale befolkning gør regionen til en stor oplevelse.

Aragon er inddelt i tre provinser, Zaragoza, Huesca og Teruel. Zaragoza er den mest besøgte, ikke mindst fordi provinsen ligger på ruten mellem Barcelona og Madrid.

På den sydligste del af det spanske fastland ligger området Costa de la Luz. En bolig i Costa de la Luz er måske ikke lige så populær som i nabo området Costa del Sol, men mange danskere har allerede valgt at købe bolig her.

En bolig i Costa de la Luz, giver dig adgang til nogle af Europas bedste sandstrande, samt mange fantastiske naturoplevelser. Priserne på bolig i Costa de la Luz er for opafgående, og området vurderes som et af de bedste områder for investering i ejendom i Spanien.