Hvorfor er Spanien det perfekte valg til et hjem i udlandet?

Uden tvivl, er der et utal af muligheder for folk, der er interesseret i at investere i fast ejendom på fremmede kyster. Fra Portugal til Dubai og Grækenland er også populære blandt folk, der er ivrige efter at købe en ejendom om bord. Men ingen af ​​disse lande nærmede Spanien i form af, hvad de tilbyder.

Ikke alene får du det bedste af det året rundt solrigt vejr, det glitrende blå Middelhav og sand i alle farver tænkelige, men også du får den spanske livsstil, serveret på et sølvfad. Den afslappede og afslappet kultur siesta og “hasta mañana” er næsten uimodståelig, som er køkken i tapas, pescado y mojo serveret med sprød, spansk vino.

Så er der spændende udvalg af lokaler, der ville passe til kravene i selv de mest kræsne købere. Du kan vælge mellem et hyggeligt hus i ro af de hvide landsbyer, lokalt kendt som pueblo Blancos, eller du kan gå til den urbane dekadence af Spaniens mange byer. Lige så tilgængelig er boliger i landdistrikterne, som er ideel til vandrere, jægere og naturelskere, eller du kan vælge en elegant og indbydende villa er beliggende i en gated ejendom.

Men dette er det rigtige tidspunkt at investere i Spanien?

Faktisk er der ikke kunne være et bedre tidspunkt at købe et hus i Spanien end dette! Markedet for fast ejendom har genvundet betydeligt som reaktion på den økonomiske genopretning. Til gengæld har dette ført til fornyet interesse i huset hele landet. Hertil, at Spanien er stadig den mest populære og lomme-venlig destination for folk, der ønsker at flytte og arbejde der, for dem der ønsker at tilbringe de gyldne år af deres pensionering langs dens solrige strande, og for købere på udkig efter en overkommelig feriebolig som giver valuta for investeringen.

Det er også vigtigt at forstå, at den kraftige stigning i popularitet i Spanien som en solrig ferie hotspot betyder, at der er masser af plads til sommerhusudlejning. Faktisk har så betydelige blevet øget efterspørgsel efter boliger i de populære områder i nationen, at flere anlægsprojekter grund til at starte i 2015 for at opfylde dette krav. Som altid, Costa del Sol er stadig den foretrukne tilholdssted for mennesker …