Ferie i Casares, Malaga, Spanien

Anbragt på en bakketop, blandt resterne af en gammel maurisk fæstning, hælder en hvid befæstede landsby ud. Casares er gammel og hugget i sten, der omgiver den. Dette sted var en af ​​de sidste muslimske højborge tilbage. Det har en af ​​de mest panoramaudsigt over den smukke natur ned til Estepona strækning af havet, ud over Middelhavet mod den afrikanske kyst. Denne landsby er så billede perfekt, at mange besøgende til at sætte farten ned på den tilgang, så de kan tage i flere af ånde fange landskabet.

Casares er et fantastisk sted for vandreture og andre sådanne naturlige underholdende øvelser. Casares har en strand for dig selv: Ancha strand, er det godt vedligeholdt og selv om det ikke er den største strand er godt taget hensyn til. Til sport, ville du nødt til at rejse ned til den lokale Estepona; hvor flere strande placeret, og kysten er fuld af vand aktiviteter. Den gamle Casares til mere moderne Estepona giver den besøgende en række valgmuligheder.

Den kulturelle tema også bærer smagen af ​​Casares. Der er mange gode restauranter, men der er to, der skinner over resten, når det kommer til at levere det bedste af Casares. Den Venta Garcia er kendt for sin perfektion af spanske køkken, med sit engagement i aroma og smag af det lokale område. En anden mere kosmopolitisk restaurant er Arroyo Hondo, der serverer internationale retter og spansk. Udover restauranter er der mange barer, også. De dagtemperaturer i Casares spænder fra 8 ° C i de mørkeste vintermåneder til en generøs 30 ° C i den varmeste måned i året.

En specialbygget ejendom på 16 villaer tjener overnatning Finca Cortesin tilbud. Golf Club med sit rullende bakker er et paradis for sportsfan, der elsker at passere greens. Det har også to olympiske størrelse puljer. Du kan vælge dit hjem til at være en mere tid-stil hus i de højere dele af bjergene, eller du kan vælge den moderne villaer tættere til de kystnære områder.

Den nærmeste lufthavn til Casares er Malaga. Der er en masse virksomheder, der kan samle dig op i lufthavnen og tage dig til din destination. Pendulkørsel, taxaer og billeje er til rådighed i lufthavnen. Disse kan arrangeres gennem din billet agent på samme tid til at bestille din tur ud. Biludlejning er sandsynligvis den bedste løsning, fordi det vil få dig til de fleste af de smukke fjerntliggende områder og andre steder af interesse.