Bolig på Costa del Sol

Costa del Sol eller solkysten, kært barn har mange navne. Costa del Sol ligger i den spanske provins Andalusien, og er som navnet måske antyder placeret ved middelhavskysten. For mange danskere er en bolig på Costa del Sol den ultimative drøm, og området er det foretrukne for rigtig mange danskere.

Tidligere var solkysten hjemsted for små byer, der alle var helt eller delvis afhængige af fiskeri. I den sidste halvdel af det 20ende århundrede ændrede Costa del Sol dog for alvor karakter. En bevidst satsning på international turisme, gjorde på få år Costa del Sol til det verdenskendte ferieområde vi i dag kender.

Kendte områder og stort udvalg

Mange danskere har gennem tiden været på ferie i en af de mange tiltalende byer på den spanske middelhavskyst. Af de mest kender byer på Costa del Sol kan nævnes. Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcantara, Nerje, Puerto Banus og Estepona.

Udbudet at boliger på Costa del Sol er meget varieret. På Solkysten finder man alt fra nybyggede penthouselejligheder til traditionelle hvidkalkede huse. Den afslappede livsstil og det milde klima er ligeledes blandt områdets trækplastre, og mange vælger at gøre deres feriebolig på Costa del Sol til en permanent base i syden.

I den seneste årrække har Costa del Sol endnu engang formået at forny sit image. Et utal af verdensklasse golfbaner er skudt op, og Costa del Sol er for mange blevet til Costa del Golf. De mange golfbaner i regionen tiltrækker golfspillere fra hele verden, og er for mange hovedårsagen til at købe en bolig på Costa del Sol.