Bolig i Alicante

De seneste år har Alicante området tiltrukket mange nordboer med ønske om en bolig i Spanien. Det alt over skyggende argument for at købe en bolig i Alicante er uden tvivl vejret. Hvis man investerer i en ejendom i det skønne område er man sikker på både sol og varme.

Alicante er den andenstørste by i Comunidad Valencia og er center i provinsen Alicante. Byen er centralt beliggende og har gode bus- og togforbindelser til andre dele af Spanien. I Alicante finder man også den Internationale El Altet lufthavn, som ligger bare 10 minutters kørsel fra centrum. Den gode infrastruktur er endnu et grund til at købe en bolig i Alicante, og mange vælger da også byen på grund af tilgængeligheden.

Har købt drømme boligen i Alicante venter der mange gode oplevelser. Man kan få utallige timer til at forsvinde ved blot at spadserer rundt i byen, eller indtage den afslappede stemning fra en bænk på en af de mange pladser. En oplevelse man helt sikkert ikke må misse er en tur i den gamle bydel. Her finder man bl.a. pladsen Plaza Gabriel Miró med hundrede år gamle, bladrige, skyggefulde træer.

Er man til strand og vand er en bolig i Alicante også løsningen. Området byder på flere gode badestrande, men særligt den populære Playa del Postiguet skal fremhæves. Stranden er bred, dækket af dejligt gyldent sand og har gode faciliteter som legeområde til børn, barer, restauranter samt bad og toilet.

Mange drømmer om at leve livet under sydens sol, og en bolig i Alicante kan virkeliggøre drømmen for mange. Med en ejendom i Alicante har man en base i Sydspanien, og boligen i Alicante kan bruges både som permanent hjem i det spanske, og så udgangspunkt for mange dejlige oplevelser i den vidunderlige provins.