Om

Hvem er GlobalHome?

GlobalHome er en privat drevet hjemmeside med fokus på nyheder om boligkøb i udlandet. Siden er opstået af ren interesse for emnet, og det vil altid være drivkraften bag.

Hvad vil vi?

GlobalHome vil gøre det nemt at finde de nyeste informationer om køb af ejendom, og relaterende emner. Vi fokusere ikke på nogle særlige lande, men vægten vil uundgåeligt komme til at ligge på de mest populære.

Det vil dog være et erklæret mål at “finde” nye og spændende områder, og gerne før de andre. Det skal være spændende at skrive artikler til denne side, og også gerne spændende at læse.

Hvordan er økonomien bag GlobalHome?

GlobalHome er tidligere nævnt privatejet, og derfor ikke kommerciel. På siden findes et antal reklamer, som med tiden gerne skulle kunne finansiere domæne, hosting og andre udgifter.

Kan man annoncere på GlobalHomes?

Som udgangspunkt kan man ikke købe annonceplads på siden på andre måder end gennem Google, vi syntes faktisk annoncer er lidt kedelige. Har du lyst til at prøve Google Adwords starter du her.

Ønsker du dit link optaget i vores link-oversigt, kan det meget let lade sig gøre. Det eneste vi forudsætter er, at du også linker til os. Tryk her for at få dit link på GlobalHomes.

Jeg har skrevet en artikel, kan jeg få den på siden?

Ja, det kan du tro. Læs mere om hvordan.

Jeg er journalist og ønsker information og emnet “bolig i udlandet” kan i hjælpe?

Vi kan hjælpe med uvildig information om så godt som alt vedr. køb af bolig i udlandet. Er der spørgsmål vi ikke kan svare på, kender vi som regel nogen der kan.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Har du lyst til at sende os en besked, skal du bruge formularen på kontakt-siden. Selv om siden er et fritidsprojekt bestræber vi os på at svare hurtigt.

Beskyttelse af personlige oplysninger!

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.