Bolig i Bulgarien

Køb af bolig i Bulgarien blevet meget populært, og det bulgarske marked har gennem en årrække vist sig særdeles attraktivt. Vi har samlet en lille introduktion til køb af bolig i Bulgarien. Du kan her finder gode råd tips til køb af bolig i Bulgarien.

Den første vanskelige beslutning går på, hvor i Bulgarien der skal købes en bolig. Mange danskere vælger at købe i et af de traditionelle områder i, men nye steder vinder også frem. Hvad enden du er til sol og strand, eller storslåede naturoplevelser, er en bolig i Bulgarien en pragtfuld investering, man kan have glæde af i mange år.

En feriebolig i Bulgarien giver også mulighed for mange forskellige aktiviteter. I de mest populære områder af landet er der mulighed for at nyde strand og hav, mens det længere inde i landet er muligt at stå på ski og gå på jagt.

Muligheden for at stå på ski antyder en ting man skal være opmærksom på før man køber en feriebolig i Bulgarien. Klimaet kan blive temmelig køligt om vinteren i hele landet, så hvis man planlægger at bruge sin feriebolig hele året bør man evt. overveje et af alternativerne til Bulgarien.

Som bekendt er Bulgarien medlem af EU, hvilket gør en bolig i Bulgarien endnu mere attraktivt. Det betyder bl.a. At det er muligt at bosætte sig på ubestemt tid i sin feriebolig i Bulgarien, da man som EU borger frit kan vælge hvor man vil bo og arbejde.

Populære områder i Bulgarien

Af de mest populære områder for køb af bolig i Bulgarien kan nævnes, Sofia, Varna, Bourgas, Nessebar, St. Vlas og Plovdiv. Er man til ski er det særligt områderne omkring Bansko og Pamporovo man skal kigge nærmere på.

Har du lyst til at læse mere om køb af lejlighed eller bolig i Bulgarien, kan du finde informationer ved at benytte menuen. Her finder du mange spændende artikler om Bulgariens spændende byer og regioner, samt generelle råd til køb af boliger i Bulgarien.