Boganmeldelse: Bolig i Florida

I takt med den faldende dollar kurs og den generelle afmatning i amerikansk økonomi, er interessen for køb af ejendom i Florida blevet væsentlig større. Staten i det sydlige USA er nu blandt de mere populære valg når vi danskere kigger på bolig i udlandet.

Florida kaldes også for solskinsstaten, og det gode vejr er da også et af de helt store salgsargumenter når den amerikanske bolig skal købes. Som danske er der flere ting man skal være opmærksom på hvis man planlægger at købe bolig i Florida, men heldigvis er hjælpen kun et par klik borte.

Den 240 sider lange bog ”Complete Guide to Buying Property in Florida” er en komplet guide til købsprocessen, og indeholder bl.a. en grundig gennemgang af de forskellige områder i staten. I bogen finder man også svar på spørgsmål om forsikring, skole og skatteforhold.

Her er tale om en særdeles dybdegående gennemgang af Florida set fra en mulig boligkøbers perspektiv. Jeg har læst flere bøger om køb af bolig i Florida, men denne her er helt sikkert den bedste. Bøgen er velskrevet, inspirerende og indeholder alle tænkelige oplysninger. Jeg tøver derfor ikke med at give fem af fem mulige stjerner til bogen.

Bogen om bolig køb i Florida er skrevet af Charles Davey og koster den nette sum af 61,- kroner. Se mere om bogen her>>