En guide til køb af feriebolig i La Rochelle

Fransk charme med bolig i La Rochelle

Fang den franskestemning med en bolig i La Rochelle

I det skønne Charente-Maritime departement finder man Frankrigs 55. største by La Rochelle. Hvis man vælger at købe en bolig i La Rochelle kommer man til at dele byens mange seværdigheder med 76,584 charmerende franskmænd.

Charente-Maritime i regionen Poitou-Charentes har altid været et populært område for danskere på jagt efter en bolig i Frankrig, og særligt La Rochelle har tiltrukket sig meget opmærksomhed. Med sin blanding af fransk urbanitet og billedskønne omgivelser er byen et sikkert valg for den kræsne boligkøber.

På opdagelse i La Rochelle

Har man lyst til lidt mere uformelt adspredelse, kan man gå på opdagelse på et af de lokale markeder i La Rochelle. Her finder man et utal af boder med bøger, magasiner, billeder etc. i alle afskygninger, og måske en lille juvel til den franske bolig.

Som i alle andre byer i Charente-Maritime er der et rigt udvalg af gode restauranter i La Rochelle. Her kan man nyde det lokale køkkens specialiteter og smage på de fantastiske vine fra Poitou-Charentes.

Bliv en af de lokale

En af de største fordele ved at købe feriebolig i La Rochelle er muligheden for at blive en af de lokale. Til trods for, at du skal dele byen med 76,584 andre mennesker, skal man ikke lede længe efter ”Det ægte Frankrig”. La Rochelle har fransk autenticitet til overflod, og med base i en ferielejlighed har man alle muligheder for at suge til sig af stemningen.

Mange er bange for at manglende franskkundskaber er ødelæggende for den gode oplevelse, men bare rolig. La Rochelle er en storby, og selv om kendskab til fransk er en stor fordel, er det muligt at klarer sig på engelsk. De franske myndigheder er ofte meget hjælpsomme med boligkøb, og de fleste ejendomsmæglere taler glimrende engelsk.

Hus eller lejlighed i La Rochelle?

I La Rochelle finder man et stort og varieret udvalg af både feriehuse og lækre lejligheder, så der er feriebolig til alle i. Om du er mest til en lejlighed i den centrale bymidte, eller en villa i en naturskøn forstad er helt op til dit temperament.

Som i resten af Poitou-Charentes er mulighederne mange, og hvad du end vælger, er vi sikre på du vil få mange gode oplevelser med en feriebolig i La Rochelle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *