Hold styr på tiden når du bygger

Tidsregistrering er et afgørende for et godt og vellykket byggeri. I denne artikel får du gode råd til hvordan du lettest holder overblikket over tidsforbrugt.

Timeregistrering eller blot er en disciplin vi har kendt til ligeså længe der har eksisteret en form for betaling. I nyere tid er stempelure og senest mobil-apps overtage, men helt tilbage i middelalderen er der eksempler på simple systemer til dokumentation af tid og råvare forbrug.

Nå du skal i gang med et nybyggeri er det et fordel at holde styr på ALLE de områder hvor der er tid involveret. Du vil opleve at mange overlap og døde byggeperioder kan undgås med den rette planlægning.

Er der arbejdsopgaver der kræver indsats fra flere typer af håndværkere fx vvs og murer er der afgørende at have helt styr på tidsregistreringen så uhensigtsmæssige komme-gå-tider minimeres.

Dokumentér ALT med foto og video

Mobiltelefonen – Du har den alligevel altid i lommen, så brug den hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Tag billeder af ALT og suppler meget gerne med en video hvor du taler indover (det behøver blot at være stikord).

Brug en App eller et regneark til dokumentation

Det betyder ikke så meget om du benytter en app eller en et stort forkromet regneart til at holde over blik… og er du mere til en gammeldaws notesbog går det også. Det vigtigste er, at du har et skalerbart system til tidsregistrering og bruger det hver eneste gang.

Med en grundig registrering vil du opleve at du lettere holder tråd i opgaverne og du misser ikke en deadline og får mulighed for at følge op hvis andre kommer efter planen.