Grækenland – et godt alternativ

En bolig i Grækenland bliver stadig mere interessant hvis man er på udkig efter drømmeboligen i udlandet. Dog er der mange aspekter  der bør vurderes og alle detaljer skal være på plads så man undgår ubehageligheder efter endt handel.

Grækenland er et godt alternativ til de tre store spillere på markedet i Europa, Spanien, Frankrig og Tyrkiet. Med det billedskønne fastland og over 2000 øer, kan Grækenland tilfredsstille alle interesser. Hvad enten man ønsker en moderne villa med egen strand eller et gammelt stenhus i bjergene.

At sammenligne Grækenland med andre populære områder er vanskeligt. Både natur, kultur og befolkning er meget forskellig fra andre sydeuropæiske lande. Prisen på en bolig i Grækenland er sammenlignet med Spanien og Frankrig lav, da det græske boligmarkedet endnu ikke har boomet som i andre lande.

En god investering: I takt med at græsk økonomi bliver stærkere og stærkere, bliver infrastruktur og byggekvalitet det også. Der er mange gode investeringsmuligheder i Grækenland, hvor ældre byggeri kan renoveres for få penge. En god indikator på prisen på en bolig i Grækenland er begynder at stige er flytrafikken. OL i 2004 gav ny energi til Grækenland og med moderne lufthavne i Athen og på Kreta har turismen gode muligheder for at udvikle sig. Når alt kommer til alt, er følelsen den afgørende faktor ved boligkøb i Grækenland. Enten bliver man forelsket eller skræmt.