Flyv fra Hamborg og spar 40 %

Hvem har ikke lyst til at spare 40 % på flybilletten til udlandet? Ved at flyve fra Hamborg, kan du spare mange penge. Det er efterhånden en kendt sag, at det er en god idé, at købe sin rejse hos et tysk rejsebureau og flyve fra Hamborg, i stedet for at vælge en dansk lufthavn.

Ulempen ved at flyve fra Hamborg er den lidt længere transport til lufthavnen, men selv om der skal betales for benzin m.m. kan det godt betale sig. Byen Hamborg er også pragtfuld, og har man lidt tid tilovers, er det bestemt værd at bruge et par timer på en af Europas største byer.

Hvem skal man vælge? Vi har selv rejst med TUIfly fra Hamborg flere gange, og har kun godt at fortælle om dem. Hos TUIfly kan man ofte finde meget attraktive tilbud på flyrejser med afrejse fra bl.a. Hamborg. Vores seneste rejse med TUIfly gik fra Hamborg til Catania på Sicilien, og kostede bare 20 € for en enkeltbillet inkl. skatter ovs. Det kan helt sikkert ikke gøres billigere fra Danmark, der er mange penge at spare ved at flyve fra Hamborg.

Har man lyst eller behov for at bestille både hotel og fly ved TUI, kan man eks. få en uge (syv dage) lang ferie i Padova fra omkring 350 € inkl. Fly og hotel med morgenmad.

TUIfly´s hjemmeside er let overskuelig, og udover tysk findes den også i en engelsk version. Vil du sparre penge, og er du klar til en smule ekstra transport, så flyv fra Hamborg. Gå til TUIfly>>

En anden mulighed for billige flybillette er, at søge ved en af de mange online flybillet søgemaskiner. Der findes et utal af sider med søge funktioner, men den vi har bedste erfaring med er momonde.com . Du vælger afrejse fra Hamburg og den ønskede destination.