Boligbytte 2018 – Sådan holder du næsten gratis ferie i hele verden!

Boligbytte er et alternativ til leje en bolig i udlandet.

Det fungeret som navnet mere end antyder ved at du bytter bolig med en familie i udlandet.

Hvis du mod forventning stadig er forvirret så tænk tovejs airbnb.

Boligbytte er en god og billig måde at opleve andre lande på, da man bor i almindelige boligområder og sparer leje af ferielejlighed eller hotel.

20.000 feriemuligheder i hele verden

Det kan umiddelbart forekomme noget uoverskueligt at arrangere boligbytte med en anden familie, men som så ofte her i livet er der hjælp at henter på internettet.

Flere virksomheder har gennem en årrække specialiseret sig i at formidle kontakten mellem ferietrængende familier, den største og mest populære er homeexchange.com.

På denne side tilbyder mere end 20.000 familier i over 100 lande at bytte bolig med dig, der er altså nok at vælge i mellem.

Både med hus og lejlighed (og bil)

Om du bor i hus eller lejlighed er helt ligegyldigt, der findes helt sikkert familier der ønsker at bytte bolig med dig.

De fleste arrangere bolig bytte på et par uger, med der findes familier der er på jagt efter længere bytte-perioder.

Omkring halvdelen af de familier der ønsker at udveksle bolig tilbyder også at lade en bil indgå i aftalen. At have en bil til rådighed på sin feriedestination giver en utrolig fleksibilitet, og du får den fulde oplevelse af at være som en af de lokale.

Hvad koster boligbytte?

Nu tænker du sikkert: Det lyder spændende, men hvad koster det?

For at få adgang til samtlige 20.000 boliger slipper du med 500.- kr. et rent røverkøb når man sammenligner med hotelpriser og leje af ferielejligheder.

Til prisen for at blive medlem skal du naturligvis ligge prisen for transport til din feriedestination. Heldigvis har det aldrig været billigere at flyve og i skrivende stund kan du fx flyve tur/retur til New York for ca. 2000,-

Du kan læse meget mere og melde dig til boligbytte på homeexchange.com>>