Bolig i Grækenland

Grækenland er et yndet ferieland blandt os nordboer. Mange har under en rejse i Grækenland forelsket sig i landet, og brugt de stille vinteraftner til at drømme om en bolig i Grækenland.

Mulighederne for bolig i Grækenland er mange, landsby idyl i det centrale fastland, eller afslappende stand liv i det græske øhav. Mod nord finder man bjerglandskab, og mod syd det Ægæiske Havs skønne strande. Hvor man vælger at købe bolig i Grækenland er et spørgsmål om personlig smag.

De traditionelle turistdestinationer er stadig blandt de foretrukne steder at købe bolig i Grækenland, og øer som Naxos, Paros, Andros, Tinos, Mykenos, Milos, Rhodos, Santorini (Thira), og Kreta, byder alle på gode investeringsmuligheder. Andre forelsker sig i en feriebolig i Kykladerne, Sporaderne eller måske et hus i Chalkidiki (Halkidiki).

En anden mulighed for køb af bolig i Grækenland er en lejlighed i det centrale Athen. Her er priserne stadig rimelige, og den charmerende og atmosfærefyldte by, er altid en oplevelse.

Mange har en drøm selv at istandsætte et lille græsk bondehus, men som altid ved den slags projekter skal herfra lyde en lille advarsel. Tænk dig om, og vær helt sikker på at økonomien og tiden er til den slags bolig i Grækenland. Når du kigger på bolig i Grækenland, er det altid en god ide at rådfører dig mig eksperter.

Det græske boligmarked er ikke helt så velreguleret som vi kender det fra Danmark, og man kan hurtigt komme til kort når man er på ukendt territorium.

Grækenland ligger som bekendt et godt stykke fra Danmark, og transporten til og fra boligen i Grækenland er også en ting man bør have i baghoved når man handler feriebolig. Det er lettest og billigst at flyve til Athen, men ofte kan man også finde gode tilbud på fly til og fra det græske øhav. Som altid anbefaler vi at man flyver fra Hamburg, se evt. TUIfly for priser og afgange.

Til sidst et rigtigt godt råd vi har fået tilsend af en der selv har bolig i Grækenland. Køb ikke noget uden indlagt elektricitet og vand – leveringstiden kan være MEGET lang.