Bolig i Estoril og Cascais

Estoril og Cascais er kendt som de riges legeplads, men det skønne område har plads til alle. De to kystbyer er med årene vokset sammen til en, der bekvemt forbindes af en lang strandpromenade. Med en bolig i Estoril/Cascais har du blot få kilometer til Europas sydvestligste punkt Cabo da Rocha.

Området omkring tvillingebyerne Estoril og Cascais er et sandt paradis for gastronomer, og alle andre der elsker god mad. Masser af udendørs restauranter mad alt godt fra havet gør det svært at vælge hvor man skal indtage sit måltid efter en spadseretur langs Atlanterhavet.

Som ejer af en bolig i Estoril/Cascais har man let adgang til en international lufthavn. Fra Lissabons Cais do Sodra er man kun en halv time med tog fra Cascais.

Europas bedste golf destination

Er man så heldig at eje en bolig på Lissabonkysten er man tæt på nogle af Europas bedste goldbaner. Hele vinterhalvåret valfarter skandinaver ti området for, at spille på nogle af de ikke mindre end 22 golfbaner af høj kvalitet. Området er for nylig blevet hædret med titlen ”Europas bedste golf destination” og flere af banerne har da også været vært for flere store turneringer.

Området omkring Estoril og Cascais har gennem en årrække haft en dragende virkning på mange, og har man blot engang oplevet det særlige lys, luften og havet forstår man hvorfor så mange drømmer om en bolig i det sydvestlige Portugal.