Bolig i Dubai

Tidligere var Monaco den primære destination hvis man var blevet træt af skatten i Danmark, men det lille fyrstendømme ser nu ud til at få hård konkurrence. Indkomstskatten er nul, og landet stræber efter at blive regionens nye økonomiske kraftcenter, der er mange gode grunde til at købe en bolig i Dubai.

Dubai er den anden største af de arabiske emirater og landet har de seneste år oplevet er sandt byggeeventyr. De sidste 15 år er antallet af tilgængelige boliger i Dubai steget med imponerende 150 %, godt hjulpet på vej af statslige initiativer til fremme af byggeri.

Et af de mere populære områder for køb af bolig i Dubai er området omkring marinaen. Dubai-marina er den største kyst-bebyggelse af sin art, og kendere spår at området vil blive et af de dyreste steder i verden.

Prisen for at købe en bolig i Dubai er stadig meget i international sammenligning, men ønsker man at leje forholder sig helt anderledes. Mens man i byer som London, New York og Hong Kong i gennemsnit får sin investering forrentet med 3 til 5 % p.a. kan forvente en årlig forrentning på 8 til 12 % hvis man køber en bolig i Dubai.

En bolig i Dubai kan endnu fås for rimelige penge, selv om markedet er hot er det præget af fornuft. Gennemsnitlig pris for en bolig i Dubai. Eneværelses lejlighed (studio) kan erhverves fra ca. 470.000 kr. Toværelses lejligheder i Dubai fås fra godt en million danske kroner, og ønsker man en treværelses, skal man regne med at betale fra ca. 1.300.000 kr.

Notaromkostninger for ved køb af bolig i Dubai beløber sig til ca. 60 af den lokale valuta dirham.